Besök oss!

Välkommen att … (klicka på länkarna nedan för detaljer och karta)

noraslingan

Noraslingan är en synnerligen fin asfaltslinga om 3,6 mil väl värd att ta en tur på oavsett färdmedel. Via länkarna ovan hittar du det du söker.

Årligen arrangeras motionsloppet ”Norafjärden runt” på cykel under första hälften av juli. Starta vid Träffpunkten i Torrom och ni passerar böljande landbruksmarker i byarna Frök, Lidebro och Östanö. Då kan ni stanna till vid rastplatsen och blicka ut över Ramstafjärden alternativt vid Drageds rastplats där ni ser över till Fjärdbottens Fäbodar. Kanske stannar ni till och tar en promenad dit ut för att känna de historiska vingslagen.

Innan ni kommer till Fjärdbotten har ni passerat Hårsång camping & havsbad som är känt för sina fina bad. Längs Noraslingan tar ni er vidare till Lövvik.  Tomas Ledin, som har sina rötter där, har gjort Lövvik känt på många sätt och framförallt för sitt natursköna läge. Här kan ni också övernatta i Lövviks B&B.

På vägen till Nordviks Naturbruksgymnasium och trädgårdar kan ni besöka eller övernatta i något av Noraslingans anrika hotell, Björkudden och Hotell HögaKusten, som ligger i Nyadal.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: