Samkväm tisdagen den 5 september

Den 1 sept börjar vår nya komminister Åsa Alexandersson sin tjänst. Vi får nu glädjen att välkomna henne till vårt församlingsarbete. Samtidigt börjar Birgitta Eriksson, som kommer att arbeta med våra flyktingar och asylsökande i Nora-Skog.

Kyrkorådet vill därför passa på att speciellt bjuda in alla de som de två sista åren jobbat ideellt med flyktingarbetet. Självfallet är andra församlingsbor hjärtligt välkomna. Ta med dina vänner och bekanta!

Vi ser detta som ett fint tillfälle och en möjlighet att dels lära känna varandra, dels dela varandras tankar och erfarenheter för att tillsammans på ett transparent sätt forma hur Nora-Skogs församling framöver skall arbeta med flyktingfrågorna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: