Skoterleden i Lövvik

I fredags vaknade vi till ett soligt Lövvik, Valkallen visade stolt upp sig från sin bästa sida. Idag skulle det äntligen bli av. Vid tiosnåret kunde man höra hur helikoptern närmade sig, idag skulle vi äntligen lyfta upp materialet till Valkallens topp och till skoterleden.

Sammanlagt blev det 21 st lyft, varav 5 st lyft till toppen och 16 st lyft till skoterleden.Till toppen levererades det ved och byggmaterial och till skoterleden träflis.

Att lyfta upp alla säckar med flis gick lätt och smidigt för piloten, men nu väntades mer arbete för att skotta ut allt material på leden. Så i söndags samlades ca 30 st vuxna och barn, för att tillsammans göra en arbetsinsats. Alla gjorde ett otroligt bra arbete och det blev verkligen ett lyft för leden.

Nu hoppas vi på en snörik vinter så att alla skoterälskare får njuta av Valkallens topp.Vi i Lövviks BIF vill tacka alla som hjälpt till på olika sätt, utan er hade detta inte gått att genomföra🌹Tack!😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.