Ica Strömmen bygger ut!

ICA Nära i Torrom bygger ut. Norabygden, där butiken är en naturligt mötesplats, har visat upp en positiv utveckling under flera år. Föreningsliv, näringsliv och enskilda jobbar tillsammans för att utveckla området och det sker med butiken och macken som nav.”Det finns ett stort intresse av att flytta hit”, säger ICA-handlaren Erik Palmqvist. ”Det gäller inte minst barnfamiljer. Hade vi haft tomma hus i sortimentet, hade det nog varit en storsäljare.” Läs mer här.

3 reaktioner till “Ica Strömmen bygger ut!”

  1. Perfekt med utbyggnad och kanske oxå en mindre delikatessdisk.
    Förhoppningsvis även en ”fikahörna” så att det verkligen blir en TRÄFFPUNKT NORA 👍

    Gilla

  2. Heja på ICA Strömmen! Ifjol, köpte mig ett litet sommarställe i Gavik, och har nu fått upp ögonen för denna härliga butik. En jättetrevlig personal, hjälpsamma till tusen, ett glatt humör, och stor tillgång på ett bra utbud. Väldigt värdefullt med denna butik. Sen att den ligger på det mest natursköna område, gör inte saken sämre…Kan nog inte komma närmare Paradiset under tiden man handlar hos er! Och därtill en tankstation! Heja Norabyggden!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: