Landsbygdskväll Höga kusten 23/9

Välkommen till en digital kväll med temat ”Bo och leva”. Fler upptäcker den plats vi kallar hemma och ser möjligheterna med ett liv på landsbygden i Höga Kusten. Det spirar ute i Höga Kustens bygder med flera initiativ och utvecklingstankar för en attraktiv plats att bo och leva. Hur tar vi till vara på intresset, växlar upp och får fler att upptäcka möjligheterna?

En kväll med inspiration och inspel för ett fortsatt arbete på lokalnivå men också tillsammansarbetet framåt. Kvällen är till för dig som är engagerad i landsbygden, är medlem i en förening eller driver företag. Men också dig som tjänsteperson eller politiker på övergripande eller kommunalnivå.

För mer information och anmälan, se bifogad pdf-fil.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: