2 reaktioner till “Årsmöte Östbygdens byförening”

  1. Hej! Jag såg att Östanö Byförening ska ha årsmöte nu den 4 april och tänkte komma med en liten fråga: Ska det under sommaren vara någon aktivitet på Östanö skola, som skulle passa ihop med en utställning med temat ”Återvunna jeans”? Jag bor uppe i Umeå och har haft en utställning med det temat på Holmsunds bibliotek nu under februari. Men vi har stuga i Fjärdbotten och tillbringar sommarhalvåret där. Då är jag en flitig vävare i vävkammaren i mitt barndomshem i Folkja. Vill gärna visa vad man kan göra av gamla utslitna jeans. Det är mattor, väskor, skålar, väggbonader etc. Jag kan skicka bilder på utställningen

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: