Äntligen musikkafé i Östanö

Det känns som livet till viss del har återgått till det vanliga nu när vi 26 mars fick åka på Musikkafé i Östanö skola. Fullsatt och god stämning.  Östbygdens spelmän inledde kvällen på ett som vanligt strålande sätt med många polskor, även egengjord musik av Lotta, violinist i bandet. Sedan var det fika och mingel. Därefter var det dags för Noras stoltheter Norakapellet att kliva på scenen. Kvällens tema var som behövligt ”Glada låtar”. Härliga sång och musik. Som det brukar avslutades kvällen med att alla spelade några låtar tillsammans. Vi ser redan fram emot nästa musikkafé.

En tanke på “Äntligen musikkafé i Östanö”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: