Metallskrotinsamling i Nora vid Torromsskolan Lämna ditt metallskrot – bidra till renare bygd och hembygdsföreningens verksamhet! Ev ekonomiskt överskott går till Nora hembygdsförening. Nu finns en container för metallskrot uppställd vid Torromsskolan, övre parkeringsraden vid hockeyplanen. Leta fram ditt metallskrot ur buskar, logar och uthus! 😊 Ev. motorer och dyl. skall vara tömda på oljor och andra vätskor. OBS inga bilbatterier får lämnas! Skrota fram när du går och skrotar på semestern!

En tanke på “Metallskrotinsamling i Nora vid Torromsskolan Lämna ditt metallskrot – bidra till renare bygd och hembygdsföreningens verksamhet! Ev ekonomiskt överskott går till Nora hembygdsförening. Nu finns en container för metallskrot uppställd vid Torromsskolan, övre parkeringsraden vid hockeyplanen. Leta fram ditt metallskrot ur buskar, logar och uthus! 😊 Ev. motorer och dyl. skall vara tömda på oljor och andra vätskor. OBS inga bilbatterier får lämnas! Skrota fram när du går och skrotar på semestern!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: