Salongsorkestern Kaprifol på musikkafé i Lövvik den 7 september.

I lördags den 7 september gästades Lövviks Föreningshus av Salongsorkestern Kaprifol. Orkestern var för kvällen förstärkt med sopranen Åsa Jönsson och tenoren Mats-Åke Nordlander. Ett 50-tal personer hade slutit upp för att njuta av ett väl sammansatt program med klassisk musik, operett/musikal och jazz-toner.

Påpassligt nog delade Lövviks By- och idrottsförening ut Torsten Näsmans musikstipendium på 11 000 kronor till Kaprifol. Paul Gradin som tog emot stipendiet tackade och sade att pengarna kommer att användas för att skaffa nya noter till orkestern.

I pausen serverades kaffe/te och gott bröd.

Publiken tackade för kvällens föreställning med stående ovationer.

Salongsorkestern bestod av:

Magnus Eriksson-van Weelie, cello/violin; Barbro Fröst, violin; Paul Gradin, violin; Örjan Nilsson, violin; Barbro Dahlkvist, piano; Patrik Grundberg, bas; Annika Wångby Stattin, violin och för kvällen även Åsa Jönsson och Mats-Åke Nordlander

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: