Frukostklubben med Lena fredag kl 08:00

Dags igen för frukostklubben LIVE direkt från Dreamcoast egen studio i Höga Kusten med Lena Nordlander, som programledare aka VD & grundare av Dreamcoast! Lena bjuder på upplyftande och spännande gäster varje fredagsmorgon i frukostklubben kl 08:00.I frukostklubben får du ta del av ämnen som Lena brinner för med självledarskap, utveckling av det mesta såsom dig själv, entreprenörskapet, landsbygden och hälsan.
Fredagen den 23/4 får du möta morgonens gäst som är Jerry Engström från Friluftsbyn invid Skuleberget som du kan läsa mer om här: https://friluftsbyn.se/ och följa på Facebook här: https://www.facebook.com/friluftsbynDessutom får du ta del av KUSTSVEPET från Höga Kusten så som Dreamcoast egen filmare, Oskar Karlsson, ser det! Självklart blir det tävling och du får helgens sockerfria smaskiga mattips av Dreamcoast egen sockerfria och glutenfria kock, Camilla Hiller. Frukostklubben sänds direkt från Dreamcoast studio i Noraström, mitt i världsarvet Höga kusten. Producent för sändningen är Oskar Karlsson. Ta dig en kaffe eller frukost och häng med Lena i Frukostklubben

(16) FRUKOSTKLUBBEN MED LENA NORDLANDER | Facebook

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: